Minek az ingatlan fertőtlenítés?

Minek az ingatlan fertőtlenítés, hiszen, ha bemegy egy beteg ember, tüsszent egyet, megfog valamit, már ott is van a vírus, baktérium?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések érkeznek nap, mint nap hozzám.

Koszos edények. Minek mosogatni?

Ezekre a kérdésekre szintén egy kérdéssel tudok felelni: minek kitakarítani a wc-t, vagy elmosni az edényeket, ha újra koszosak lesznek, ha valaki használja őket?

Normál, úgy értem vírus-mentes időben, amikor sem influenza, sem EGYÉB vírus nem fertőz aktívan, akkor szinte elegendő csak az alábbi esetekben bevetni az ózongenerátoros ingatlan fertőtlenítés tudományát.

5 helyzet, amikor az ingatlan fertőtlenítés szükséges

  1. Új ingatlanba költözés esetén, hiszen ki tudja, hogy az előző lakók, a költöztetők, a fogtündér… stb. milyen vírusokat, atkákat, bacikat hagytak ott számotokra „ajándékként”.
  2. Ha valaki beteg volt a családban, őt egyébként is valószínűleg száműztétek egy külön szobába, amit a gyógyulása után a RENGETEG szellőztetés, alapos takarítás, és az ózongenerátoros ingatlan fertőtlenítés tesz teljesen vírusmentessé.
  3. Szagok megszüntetéséhez. Dohos, valamint cigaretta szag eltüntetéséhez. Arra viszont felhívom a figyelmeteket, hogy ha újra dohányozni kezdetek, akkor természetesen azonnal újra cigarettaszag lesz. Ahhoz, hogy a dohos szag megszűnjön, először meg kell szüntetni az OKOT, ami a dohosságot okozza. Régi, esetleg elázott bútor eltüntetése, fal vizesedés megszüntetése….stb. Ha ez nem oldódik meg, sajnos nagyon gyorsan újra büdöset fogunk érezni az ingatlanban.
  4.  Penész megjelenése esetén. Penész megjelenésénél is az elsődleges feladat, hogy először eltüntessük a penészes tárgyat, bútort. Amennyiben a falon jelenik meg a penész, azt – sajnos egyelőre nem ismerünk jobb megoldást – vegyszerrel kezeljétek le, és UTÁNA jöhet az ingatlan fertőtlenítés ózongenerátorral. Amennyiben a penész a falon, a túlzott páratartalom miatt jött elő, akkor létfontosságú, hogy a páramentesítés megoldott legyen. A páramentesítő eszközön sajnos nem érdemes spórolni, hiszen az időben – általában az átmeneti esős őszi, tavaszi napokon – alkalmazva könnyedén előzi meg a magas páratartalom kialakulását.
  5. Akkor, ha a leginkább veszélyeztetett korcsoportba tartozó családtag költözik otthonotokba. Ki ne akarná biztonságban tudni újszülött babáját, vagy a már 60 év feletti beköltöző nagymamát, nagypapát.
Betegség a családban?

Remélem, tudtam segíteni abban, hogy megértsétek mikor, és milyen esetben javasolt az ingatlan fertőtlenítése ózongenerátor segítségével!

Ha bármilyen kérdésed van írj, vagy hívj, igyekszem megválaszolni mielőbb!

Élj egészségesen!